Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Reménykedős sms


 
1. Higgy nekem és szeretni foglak, bízz bennem és rájössz, nálam nincsenek jobbak. Óvd szívemet és soha el ne dobd, meglátod, amíg dobog, szeretni fog!

 
2. Ha szeretsz, add a kezed, és ne kérdezd, hogy ki vezet. Ne kérdezd, hogy hová megyünk, csak azt akard, hogy örökké együtt legyünk.

 
3. Ha szeretsz valakit, engedd szabadon., ha visszajön hozzád, biztosan a tiéd., ha nem jön vissza, akkor sosem volt a tiéd.

 
4. Ha szeretsz hívsz, ha hívsz megyek, ha megyek boldoggá teszlek, s, ha boldog leszel, boldoggá teszel!

 
5. Ha szeretsz csak egyet szeress, kit gondolod, hogy tiéd lehet mert szeretni valakit egy perc is elég, de elfeledni egy élet is kevés!

 
6. Ha szeretsz ad a kezed, és ne kérdezd, hogy ki vezet. Ne kérdezd, hogy hová megyünk, csak azt akard, hogy örökké együtt legyünk.

 
7. Ha szeretsz, olyat szeress ki téged viszontszeret, mert többet ér egy baráti kézfogás, mint száz, hazug szerelmi vallomás!

 
8. Ha szerető szívre vágysz, s nem találsz se közel se távol, jöjj oda hová engem temettek. Ott a fű is azt suttogja, hogy szeretIek.

 
9. Ha, sírsz nincs, aki lássa könnyeid, ha bántanak, nincs aki érezze fájdalmad, ha panaszkodsz, nincs aki, hallja, hangodat, de próbálj meg csak egyszer szeretni.

 
10. Ha megfoghatnám két kezedet, nézhetném a szép szemedet, füledbe súghatnám kedvesen, szeretIek téged kedvesem!

 
11. Várom a napot, mikor megtörik az átok, várom a napot, mikor nem leszel már álom. Várom a napot, hogy megöljelek s, füledbe súgjam, mennyire szeretIek.

 
12. Várlak sok-sok éjjen át. Téged kerestelek hosszú éveken át. Várom azt a napot, mikor megfoghatom kezed, és mindörökre boldog lehetek veled!

 
13. Van 1 szó, mit úgy hívnak: Remény, ha vigyázol rá örökké benned él, ha szívedbe zárod, azt ki fontos neked, egy napon CSAK A TIÉD LEHET!

 
14. Valaki nagyon szeret téged, valakinek fáj a szíve érted, valaki éjszakákon át csak miattad, zokog, bevallom ez a valaki én vagyok.

 
15. Vágyom arra, hogy érezzem bőröd illatát s karjaidba, zárjál. Vágyom azokra a bűvös szavakra: szeretIek drágám!

 
16. Úgy szeretnélek átölelni csak rád gondolni. Álmodni azt, hogy itt vagy velem, de ez csak álom, csak álom nekem.

 
17. Titkold el szíved szenvedélyét, ne, halld a sors gúnyos nevetését! Sírni lehet, de nem érdemes, szíved bárhogy fáj, csak nevess! Gondolj rám és szeress!

 
18. Tiamo tanto, tanto e perto, mio selavi! Szeresd azokat kik téged szeretnek, szeres engem, hisz én is szeretIek!

 
19. Téged kereslek, utánad vágyom, mert nem hiányzott így még senki ezen a világon.

 
20. Te vagy az, aki az életet jelenti te vagy az, kit nem lehet feledni örökké szeretnék veled lenni és az életemet veled leélni.

 
21. Szükségem van rád! Szemedre, hogy rám ragyogjon, csókodra, hogy tűzbe hozzon, a szavaidra, hogy megnyugtasson, a kezedre, hogy simogasson!

 
22. Rég lappang egy gondolat a fejemben, aprócska dobbanás itt benn a szívemben. Mondani nehéz, mégis megteszem, mert érezned kell, nagyon szeretIek!

 
23. Sóhajom messze száll, elviszi a szél, remélem egyszer, hozzád odaér. Te vagy az éjjelem és a nappalom, tudd, hogy szeretIek, rólad álmodok.

 
24. Sokszor gondolok rád, nem tagadom Még mindig, rólad álmodom. SzeretIek, és te mégsem szeretsz és ez a fájdalom fog megölni engemet!

25. Suttog a némaság ábrándos meséket. Azt súgja, halkan látni szeretnélek.

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Facebook
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 127871
Hónap: 2581
Nap: 73